Siltajaakkoin yksityistiekunta

Rapasalontie + Eteläkärjentie - Iso Rapasalo - Lemi/Luumäki

Tervetuloa Siltajaajaakkoin yksityistiekunnan kotisivulleTiekunta on Lemillä ja siihen kuuluvat Rapasalontie ja Eteläkärjentie. Rapasalontie alkaa Kuhasensaarentiestä ja päättyy Iso Rapasalossa Lemin ja Luumäen kuntarajalle Mustaniemen kohdalla. Tie jatkuu Eteläkärjentienä 1,5 km sen kääntöpaikalle saaren eteläkärkeen. Teiden yhteispituus on 4,1 km. Osakkaita tiekunnassa on kaiken kaikkiaan 68.
--------------------------------------------------------------

Tiekunnan kotisivu http://www.tiekunta.fi/siltajaakkoin/ on yksi osa maaliskuussa tiekunnalle hankittua NetWintie-ohjelmistoa,

Kotisivujen tavoitteena on pitää tieosakaat ajantasaisesti tietoisena tiekuntaa ja Rapasalontietä koskevista asioista ja tapahtumista. Kotisivu toimii myös erilaisten tiekunnan toimintaa ja tietä koskevien dokumenttien kirjastona, mistä osakas voi koska tahansa lukea ja ladata itselleen tarvittavia dokumentteja. Dokumenttien lukemiseen tarvitset osakastunnuksen ja salasanan. Jos et vielä ole niitä saanut, ota yhteys tuija.nyberg50@gmail.com.

Sivujen tarkoitus on myös toimia kahdensuuntaisena tiedon välittäjänä. Yhteys-sivulla on yhteyslomake kysymysten ja kommenttien lähettämiseksi hoitokunnalle.

Toivomme, että käytät tiekuntamme kotisivuja ahkerasti. Näin pysyt helposti ajan tasalla tiekunnan asioista.

Kotisivua koskevat kommentit, julkaistavaksi haluamasi tekstit ja kuvat voit lähettää ylläpitäjälle kari.t.hovi@gmail.com .

----------------------------------------------------------------
Iso Rapasalon mökkiläisillä on myös oma Facebook-ryhmä Iso Rapasalo on paras. Hyvin on ryhmä toiminut omassa some-roolissaan.

https://www.facebook.com/groups/105526446685527/about/

 

 

Uusimmat uutiset

ISO-RAPASALON TEIDEN TALVIHOITO
Kuhasensaarentien talvihoito kilpailutettiin tiekunnan kokouksen päätöksen mukaisesti elo-syyskuun taitteessa. Lue lisää...
- - - - -
KOKOUSKUTSU
Siltajaakkoin yksityistien vuosikokous Aika: Lauantai 8.7.2023 klo 10.00 Paikka: Jalkosalmen tanssilava, Kuhasensaarentie 27, 54710 Lue lisää...
- - - - -
KOKOUSKUTSU
Siltajaakkoin yksityistien vuosikokous Aika: lauantai 23.7.2022 klo 10.00 Paikka: Jalkosalmen Lue lisää...
- - - - -
Lisää uutisia

Uusimmat dokumentit

Dokumentit ovat vain osakkaiden katsottavissa
- - - - -
Tiekuntien yhdistäminen
- - - - -
Jätepisteen uusiminen
- - - - -
Pöytäkirja 15.
- - - - -
Lisää dokumentteja

Etusivu | Yhteys | Uutiset | Dokumentit | Osakastiedot | Historiaa | Kysymyksiä ja vastauksia | Linkkejä | Säännöt